Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 27 januari 2013
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam lijdt tweede competitienederlaag (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zijn in Bemmel tegen Lekdetec.nl tegen de tweede nederlaag in de competitie aangelopen. Na een ruststand van 48-38 ging de winst meer dan verdient naar de thuisploeg met 100-81. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam speelde met name verdedigend een zeer zwakke wedstrijd, getuige ook de 100 punten die Lekdetec.nl op het scorebord wist te zetten en maakte behoudens een korte periode na rust geen enkele aanspraak op de winst. Door de 88-72 winst van Probuild Lions op Dozy/BV Den Helder is de voorsprong van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam geslonken tot 6 punten. Volgende week is Probuild Lions in het Topsportcentrum Rotterdam de volgende tegenstander in de competitie.
 
Coach Joost van Rangelrooy moet het doen zonder Tahnee Vogelsang, die zeer waarschijnlijk met een zware knieblessure de rest van het seizoen zal moeten missen. Addie Micir en Rachel Roubehie-Fissa zijn er wel bij, maar beide  zijn door griep niet fit en slechts beperkt inzetbaar. Lekdetec.nl begint de wedstrijd scherp en zet Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam direct op een achterstand. Via 15-4 loopt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam direct achter de feiten aan en aan het einde van kwart 1 is dat met 27-16 nog steeds het geval.
Ook in het tweede kwart is Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam met name verdedigend niet bij de les. De tegenstander uit Bemmel krijgt alle kansen om de voorsprong uit te breiden (32-16) zonder dat er een strobreed in de weg wordt gelegd. Even heeft Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam dan een opleving maar Lekdetec.nl hersteld het verschil bij rust op 10 punten verschil (48-38).
De start van kwart drie is wel voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Lisa van den Adel start met een drietje, Rachel Roubehie-Fissa met vijf punten op rij en scores van Leonie Kooij zorgen ervoor dat het verschil in korte tijd is teruggebracht tot twee punten (50-48). De uitblinkster aan de kant van Lekdetec.nl, Karin Kuijt, zorgt eigenhandig dat het verschil weer snel richting de 10 punten gaat. Aan het eind van kwart drie is dat nog steeds de marge (76-67).
In het laatste kwart is het Linda Appers die met drie opeenvolgende driepunters de hoop nog enigszins terugbrengt, maar Lekdetec.nl laat het niet verder komen en weet uiteindelijk met 100-81 de zege verdient in eigen huis te houden.
 
Scores: Leonie Kooij 26 (+ 5 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 14 (+ 4 assists), Zera Butter 11 (+ 4 assists), Linda Appers 11, Addie Micir 8, Eline Kasius 6 (+ 5 rebound), Lisa van den Adel 3, Priscilla van Andel 2.
 
Aankomende woensdag speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in de kwartfinale van het NBB-bekertoernooi in Tubbergen tegen Eurosped/Twente. Volgende week zaterdag speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in het Topsportcentrum Rotterdam tegen de nummer twee van de ranglijst, Probuild Lions. De topper in de dameseredivisie begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.