Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 21 januari 2013
Overtuigende zege voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben zich op overtuigende wijze gerevancheerd voor het verlies tegen CTO Amsterdam in de halve finale van de Final Four in december. In het Topsportcentrum Rotterdam werd na een 35-22 ruststand een 75-59 zege geboekt. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam speelde zeker nog geen goede wedstrijd, maar was op alle fronten beter en scherper dan de opponent uit Amsterdam. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam blijft door de zege met ruime voorsprong aan kop in de dames eredivisie. Nummer twee van de ranglijst blijft Probuild Lions, dat een 84-59 zege boekte op Lekdetec.nl. De Wit-Grasshoppers klom naar plek vier door een 61-66 zege tegen BV Den Helder.
 
De jarige coach Joost van Rangelrooy was vooraf al duidelijk over de confrontatie tegen CTO Amsterdam. Het verlies in de halve finale van de Final Four moest rechtgezet worden. Vanaf de
eerste seconde laat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hier dan ook geen misverstand over bestaan. Via Zera Butter en een driepunter van Leonie Kooij wordt het 5-0 en wordt de toon gezet. Deze voorsprong wordt langzaam verder uitgebouwd (11-2), met name gesteund door een prima sluitende verdediging. Vlak voor het einde van het kwart weet CTO Amsterdam nog dichterbij te komen tot 15-11.
In het tweede kwart is het met name de teamprestatie van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam die bepalend is voor het uitbouwen van de voorsprong. Verdedigend laat de ploeg geen ruimte aan CTO Amsterdam om tot makkelijke schoten te komen terwijl aan de andere kant van het veld maar liefst zeven verschillende speelsters scores laten aanteken om zo tot een 35-22 ruststand te komen.
Na rust bouwt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de voorsprong nog iets verder uit onder aanvoering van een prima spelende Rachel Roubehie-Fissa. De voorsprong blijft vervolgens continue tussen de 15 en 20 punten hangen en bij een 56-37 stand wordt het laatste kwart ingegaan.
Ook hierin blijft het verschil stabiel waarbij ook Linda Appers en Tahnee Vogelsang aanvallend nadrukkelijk aanwezig zijn. Met nog een minuut of drie te spelen lijkt CTO Amsterdam een eindsprint in te zetten en weet het verschil terug te brengen tot 12 punten (65-53) maar verder laat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam het niet komen. CTO Amsterdam probeert vervolgens via persoonlijke fouten Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam vanaf de vrije worplijn fouten te laten maken, maar met 12 op 12 in de laatste fase wordt die missie de kop ingedrukt en wordt de eindstand op 75-59 bepaald.
 
Scores: Rachel Roubehie-Fissa 20 (+8 rebounds en 4 assists), Tahnee Vogelsang 10 , Leonie Kooij 9 (+ 6 rebounds en 9 steals), Zera Butter 9, Addie Micir 9, Linda Appers 8, Eline Kasius 6, Priscilla van Andel 4.
 
Volgende week zaterdag speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam een uitwedstrijd. In Bemmel is dan om 20.00 uur Lekdetec.nl de tegenstander..

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.