Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 13 januari 2013
Zege voor stroef spelend Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zijn de hervatting van de competitie gestart met een 61-71 uitzege op De Wit-Grasshoppers. De winst kwam echter uiterst moeizaam tot stand doordat het team van coach Joost van Rangelrooy na het kerstreces duidelijk nog wedstrijdritme te kort kwam. De Wit-Grasshoppers kon zo bijna de gehele wedstrijd in de buurt blijven ondanks dat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam vanaf de eerste minuut op voorsprong heeft gestaan. Lekdetec.nl kon door een 90-84 winst op BV Den Helder voor het eerst sinds lange tijd de onderste plek van de ranglijst verlaten. BV Den Helder is nu de rode lantaarndrager van de dameseredvisie.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam komt in Katwijk goed uit de startblokken door een driepunter van Addie Micir en twee rake vrije worpen van Eline Kasius (0-5). Als De Wit-Grasshoppers antwoord is het vervolgens Zera Butter die met 8 punten op rij een 9-13 stand op het scorebord zet, waarna Addie Micir en Rachel Roubehie-Fissa beide na een assist van Lisa van den Adel een 9-17 eindstand van kwart één op het bord zetten.
In kwart twee lijkt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam verder weg te lopen (11-21) maar De Wit-Grasshoppers blijft hard werken voor een beter resultaat en ziet langzaam maar zeker de achterstand kleiner worden. Bij rust staat er dan ook een 25-29 stand op het scorebord.
In het derde kwart loopt het verschil door scores van Leonie Kooij en Eline Kasius weer wat op en blijft vervolgens tussen de 5 en 10 punten hangen. 
 
Het verschil wordt in de eerste minuut van het laatste kwart zelfs teruggebracht tot 1 punt (45-46), maar via Tahnee Vogelsang en Rachel Roubehie-Fissa (driepunter en score met bonus) is de marge al snel weer 8 punten (46-54). Heel even stribbelt De Wi-Grasshoppers dan nog tegen maar via scores van Leonie Kooij, Zera Butter, Lisa van den Adel en Addie Micir neemt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam toch de winst mee naar huis met 61-71.
 
Scores: Zera Butter 18 (+ 11 rebounds), Addie Micir 15, Leonie Kooij 11 (+ 7 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 10, Eline Kasius 8 (+ 7 rebounds), Linda Appers 3, Lisa van den Adel 2, Tahnee Vogelsang 2, Michelle de Graaf 2.
 
Volgende week zaterdag speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam om 20.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam tegen CTO Amsterdam. Eind december verloor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in de halve finale van de Final Four van CTO Amsterdam en zal er dus op gebrand zijn dit in eigen huis recht te zetten. Toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn te koop via http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.
 
Supporters van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam kunnen voor de tweede helft van het seizoen tegen een gereduceerd tarief van € 22,50 (kinderen tot 16 jaar € 12,00) nog in het bezit komen van een seizoenskaart die toegang geeft tot alle competitie- en play-off wedstrijden. Via de onderstaande link zijn de seizoenkaarten te reserveren: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.