Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 23 december 2012
H22-1 toont strijdlust en dat wordt beloond tegen Racing Beverwijk (Heren 22-1 Team)


Onze laatste wedstrijd van dit jaar thuis was feitelijk een inhaal wedstrijd. Dennis deed met ons mee en we hadden eindelijk weer eens 10 man op het wedstrijdsheet staan. We waren erop gebrand deze wedstrijd te winnen maar zo zag het er niet naar uit bij aanvang. Veel lange mannen bij Racing Beverwijk die wij in het eerst kwart teveel ruimte gaven waardoor hun schoten van dichtbij gemakkelijk vielen. Finn kwam bij ons wel een paar keer op de vrije worp lijn te staan, maar verzilverde zijn kansen niet. Op een gegeven moment staan we met 6 – 12 achter. Jeroen schiet er een driepunter in waardoor we weer aanhaken. Verder schieten we in dit kwart beroerd van afstand en kijken we tegen een 11 – 14 achterstand aan bij het begin van het 2e kwart.

Remco maakt een score in de 3e minuut gevolg door een score van Finn in de 5e minuut. Dit geeft aan hoe moeizaam het aan onze kant ging in de aanval. Bij Racing Beverwijk is er sprake van slordig balverlies wat ons gelukkig goed uitkwam in deze fase. Dennis mag aantreden binnen de lijnen en doet gelijk goed mee. Hij scoort 2x achter elkaar. De wedstrijd op zich wordt steeds rommeliger. We spelen met slechts 1 scheidsrechter en ja die kan niet alles overzien, waardoor er veel geklaagd wordt aan zijn hoofd. Martin bij ons laat zich frustreren en moet dat kwijt bij de scheidsrechter. Jammer een T tot gevolg en zitten op de bank. Arsenio mag het proberen. We spelen in deze fase niet als een team en Racing Beverwijk weet de bucket goed dicht te houden. Ons afstandsschot is niet scherp en zodoende rommelen we naar een lage ruststand toe van 23 – 26. Op naar de kleedkamer om 3 onderwerpen te bespreken die in de 2e helft echt anders moeten of niet meer gezegd mogen worden.

De laatste paar wedstrijden ging het bij ons vaak mis in het 3e kwart. Gaan wij ons deze keer her- vinden in het 3e kwart of zakken we weer weg?  Finn, Matthias, Jeroen, Dennis en Coen mogen het laten zien. Jeroen komt weer terug in zijn spel na zijn blessure en durft weer mee te rebounden in de aanval.  Hij scoort 2x gevolg door een score van Finn en we staan voor het eerst voor in deze wedstrijd met 29 – 28 op het bord. Matthias en Coen zitten er verdedigend bovenop waardoor Racing Beverwijk moeite heeft met het opbouwen van hun aanval. We laten strijdlust zien in de verdediging en Racing komt minuten niet toe aan scoren. He, he de situatie is eindelijk eens omgedraaid. Wij scoren nu gemakkelijk via snelle passing acties naar elkaar en aanvallende rebounds. Hard werken vertaalt zich in een 20 – 8 run in het 3e kwart. Prima gedaan! Racing Beverwijk zit er een beetje doorheen en wij hebben onze adrenaline gevonden. Coen opent met een drive inside de score in het 4e kwart. Bonus erbij en het is 46 -34 in ons voordeel. Martin is terug in het veld en die heeft 6 minuten zijn vizier op scherp staan. De ene lay-up na de andere gooit hij erin. De ballen krijgt hij op een presenteer blad aangeboden door Dennis of Coen. Matthias en vooral Coen schuiven in de verdediging over het veld als of ze op een nat grasveld aan het spelen zijn. De bal was niet fel rood maar die bal moest echt afgepakt worden. De bank en het publiek, waaronder onze fan Jeffrey,  vinden het prachtig. We moedigen luidkeels ons team in het veld aan om nog meer druk te zetten in de verdediging met als gevolg dat Racing niet veel meer tot score toe kwam. Weer een steal en Martin kan naar de ring. Hij wordt zeer onsportief afgestopt en raakt daardoor geblesseerd. (Mogelijk is zijn meniscus geraakt blijkt later aan een bezoekje bij de eerste hulp.) Met nog 34 seconden op de klok wordt er nog steeds geknokt voor elke bal, fantastisch om te zien en in onze laatste aanval scoort Amrith nog op een assist van Coen. We zijn tevreden met de eindstand op het bord: Een 66 – 46 overwinning. In de 2e helft hebben we met hard werken en veel strijdlust laten zien dat we het nog kunnen. De punten bij ons waren als volgt verdeeld: Martin 15, Finn 10, Amrith 2, Matthias 4, Coen 4 (plus assists en steals) , Dennis 8, Jeroen 14, Arsenio 2 en Remco 7.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.