Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 22 december 2012
Off-day Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in halve finale F4 (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben in de halve finale van de Final Four allesbehalve indruk gemaakt. De onbetwiste koploper van de dameseredivisie werd door CTO Amsterdam na een 33-39 ruststand met de alleszeggende cijfers van 56-92 uit de finale van de Final Four gehouden en kunnen dus de vorig jaar behaalde titel niet prolongeren. CTO Amsterdam speelt in de finale tegen Probuild Lions, dat met 71-58 in de tweede halve finale de meerdere was van De Wit-Grasshoppers.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam start de wedstrijd tegen CTO Amsterdam nog aardig en komt via Eline Kasius en Zera Butter op een 4-0 voorsprong. Daarna is het echter alleen CTO Amsterdam wat de klok slaat. De zone-press van CTO Amsterdam haalt het tempo uit het spel van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam dat mede hierdoor ook aanvallend niet echt in de wedstrijd komt. Na het eerste kwart staat er dan ook een 17-24 voorsprong op het bord.
 
In het tweede kwart blijft het verschil tussen de 5 en 10 punten hangen, maar het spelbeeld is niet anders dan in kwart één. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam speelt veel te afwachtend en te plichtmatig de wedstrijd, daar waar CTO Amsterdam met veel energie in het veld staat. Bij rust is met een stand van 33-39 op het bord het verschil echter nog steeds te overzien.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam probeert in het derde kwart iets meer energie in de wedstrijd te stoppen maar CTO Amsterdam weet dit goed te beantwoorden.  Bij Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam is er ook geen enkele speelster die opstaat om de ploeg op sleeptouw te nemen, en CTO Amsterdam profiteert hiervan maximaal en gaat met een 43-63 voorsprong het laatste kwart in. Hierin laat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam het helemaal lopen. Coach Joost van Rangelrooy ziet al snel in dat een ommekeer niet meer mogelijk is en ook bij de speelsters is het geloof weg. CTO Amsterdam blijft wel vol overgave spelen en kan uiteindelijk een 56-92 stand op het bord zetten.

De ruime zege van CTO Amsterdam en de finaleplek in de Final Four is meer dan verdiend op basis van het vertoonde spel en de inzet. Bij collectieve off-day van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zal coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers en de speelsters voldoende stof tot nadenken geven voor het tweede deel van de competitie.
 
Scores: Zera Butter 14 (+ 7 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 13, Eline Kasius 8, Leonie Kooij 6 (+ 8 rebounds), Linda Appers 6, Addie Micir 4, Lisa van den Adel 3, Priscilla van Andel 2.
 
Op zaterdag 12 januari 2013 start het tweede deel van de competitie voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. In Katwijk wordt dan om 20.15 uur gespeeld tegen De Wit-Grasshoppers. Inmiddels is ook de datum bekend geworden voor de kwartfinale bekerwedstrijd tegen Eurosped/Twente. Deze zal worden gespeeld op woensdag 30 januari om 20.00 uur in Tubbergen.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.