Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 16 december 2012
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam simpel langs CTO Amsterdam (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam blijven winnen in de dameseredivisie. In Amsterdam werd dit keer CTO Amsterdam aan de zegekar gebonden. Na een 28-32 ruststand nam de ploeg van coach Joost van Rangelrooy de punten met een 67-83 eindstand mee terug naar huis. Naaste concurrent Probuild Lions verloor de derde wedstrijd op rij, nu met 71-75 van BV Den Helder en staat nu al op een achterstand van 6 punten. Door de winst van Lekdetec.nl in Katwijk tegen De Wit-Grasshoppers (55-70) is het gat naar de nummer drie van de ranglijst al 10 punten.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam coach Joost van Rangelrooy heeft voor de wedstrijd tegen CTO Amsterdam een allerminst fitte selectie. Weliswaar maakt captain Lisa van den Adel na een periode van 6 weken haar rentree, de laatste dagen voor de wedstrijd wordt bijna het gehele team geveld door de griep en een aantal speelsters betreden het veld zelfs met koorts. Zeker in de eerste helft heeft dit zijn weerslag op het spel van de koploper van de eredivisie. Aanvallend is de scherpte niet aanwezig en verdedigend is de ploeg steeds een stapje te laat waardoor CTO Amsterdam in de wedstrijd kan blijven. Het eerste kwart gaat de stand dan ook gelijk op en eindigt bij een 16-16 stand.
Ook in kwart twee zit er weinig licht tussen beide ploegen. Joost van Rangelrooy wisselt ondertussen flink door om alle speelsters zo weinig mogelijk te belasten. Pas vlak voor het einde van kwart twee weet Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam via Leonie Kooij en Zera Butter een klein gaatje te slaan zodat de ploegen met een 28-32 stand de rust in gaan.
Direct na rust laat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam CTO Amsterdam de hielen zien. Leonie Kooij opent de score, Rachel Roubehie-Fissa en Lisa van den Adel volgen met een drietje en daarna laat met name Zera Butter tegen haar oude ploeg haar kwaliteiten zien. Via 39-30 wordt het gat snel uitgebouwd naar een voorsprong van 57-39. Die voorsprong staat ook aan het einde van het derde kwart nog op het bord (44-62).
Het laatste kwart gaat in eerste instantie net als het derde kwart, mede door scores van Linda Appers,  Eline Kasius en Addie Micir  wordt het verschil tot ruim boven de twintig punten gebracht (50-77). In de laatste paar minuten neemt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam gas terug en kan alleen via Tahnee Vogelsang nog enkele scores laten aantekenen. CTO Amsterdam kan zo de stand met 67-83 nog een enigszins dragelijk aanzien.
 
Scores: Zera Butter 23 (+ 7 rebounds), Leonie Kooij 17 (+ 5 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 8 (+ 5 assists), Linda Appers 7, Addie Micir 7 (+ 6 assists), Eline Kasius 6 (+ 6 rebounds), Lisa van den Adel 6, Tahnee Vogelsang 5, Priscilla van Andel 4.
 
Volgende week vrijdag 21 december speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam om 20.45 uur op dezelfde locatie (Sporthallen Zuid in Amsterdam) weer tegen CTO Amsterdam. Nu in de tweede halve finale van de Final Four. De eerste halve finale zal gaan tussen Probuild Lions en De Wit-Grasshoppers die om 18.30 uur tegen elkaar zullen uitkomen. De finale van de Final Four staat voor zaterdag 22 december om 19.00 uur op het programma.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.