Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 3 december 2012
H22-1 houdt het een helft vol tegen SVO uit (Heren 22-1 Team)


Afgelopen zaterdagmiddag op naar de Paperclip in de Leidsche Rijn. We waren helaas met slechts 7 spelers vertrokken met Jos als geblesseerde supporter op de bank. Jeroen ging het weer voorzichtig proberen deze wedstrijd en zijn enkel was goed ingepakt.
 
SVO stond net boven ons op de ranglijst en wehadden onze kansen vooraf aan de wedstrijd positief ingeschat. Helaas werd dat enthousiasme voor de wedstrijd al behoorlijk onderuit gehaald door de afwezigheid van Finn.  We begonnen de wedstrijd met Martin, Amrith, Matthias, Coen en Remco en een man tot man verdediging. Coen opent aan onze kant de score met een inside drive over links. SVO krijgt te veel ruimte van ons en zijn ook feller dan wij waardoor ze iets op ons uitlopen. Een time-out is al vroeg nodig om de scherpte bij ons erin te krijgen. Remco was daarna succesvol met een paar mooie scores inclusief een driepunter en zodoende was het 24-19 na het eerste kwart in het voordeel van SVO. De overgang naar een zone verdediging viel goed uit, had SVO duidelijk moeite mee, en aanvallend wisten we elkaar goed te vinden in het tweede kwart. SVO kwam niet inside onze zone aanvallen en hun afstand schot viel niet. We liepen in en kwamen op voorsprong eind 2e kwart. Helaas scoorde hun nummer 9 nog een driepunter in de laatste minuut. We kijken in de rust naar een 35-40 stand in ons voordeel.

Het derde kwart starten we even met een man tot man verdediging maar al snel blijkt dat we niet genoeg lucht meer hebben om dat vol te houden. Ook is onze zone verdediging nu veel trager dan in het 2e kwart en SVO weet nu wel de kansen te vinden en te benutten. De motor is duidelijk op aan onze kant. SVO pakt ons in in het 3e kwart met 15 – 5. We komen niet meer toe aan het creëren van kansen in de aanval. Onze acties zijn te voorspelbaar en te traag. SVO loopt in het 4e kwart niet verder uit maar het is duidelijk dat wij geen vuist meer kunnen maken voor een slot offensief. Helaas verloren met 60 -53 in het voordeel van SVO.  Onze conditie laat het toch een beetje afweten en dat zie je doordat de balhandeling minder wordt. 40 punten in de 1e helft versus 13 punten in de 2e helft.  We moeten feller en harder werken tijdens de trainingen. De punten bij ons waren als volgt verdeeld: Martin 6, Amrith 6, Arsenio 2, Remco 10, Coen 14, Matthias 8 en  Jeroen 7.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.