Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 29 november 2012
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in slotfase voorbij Probuild (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


In de topper van de dameseredivisie heeft Challenge Sports/Binnenland. Rotterdam een kleine maar verdiende zege geboekt tegen Probuild Lions. Na een zeker niet goede maar wel spannende wedstrijd trok het team van coach Joost van Rangelrooy na een 26-26 ruststand met 73-66 aan het langste eind. Het verschil werd door Challenge Sports/Binnenland. Rotterdam gemaakt in het laatste minuten van het vierde kwart. Bij een stand van 54-57 plaatste Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam een 7-0 run die Probuild Lions niet meer kon beantwoorden. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam is nu alleen koploper van de eredivisie.

De start van de wedstrijd was van beide ploegen zeer matig en nerveus. Zeer veel balverlies en makkelijk gemiste kansen zorgen er voor dat de score na het eerste kwart bij 10-10 blijft steken, waarbij de meeste scores ook nog vanaf de vrije worplijn worden aangetekend.
In het tweede kwart begint Probuild Lions een stuk energieker en weet met 12-20 de grootste voorsprong voor de ploeg uit Landsmeer op het bord te zetten. Rachel Roubehie-Fissa, Zera Butter en de weer prima spelende Addie Micir zorgen er voor dat bij rust de ploegen weer op gelijke hoogte staan I(26-26).
Na rust stijgt het niveau van de wedstrijd, met name omdat beide ploegen een stuk makkelijker tot scoren kunnen komen. Geen van beide ploegen is in deze fase van de wedstrijd echter niet in staat om afstand te nemen. Even lijkt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam na scores van Leonie Kooij en Addie Micir dit wel te lukken, maar ook na kwart drie zijn de ploegen in evenwicht (46-46).
 
Na scores van Priscilla van Andel en Eline Kasius pakt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam bij de start van kwart vier een kleine voorsprong, maar met name Anete Horelika zorgt ervoor dat Probuild Lions op een 54-57 voorsprong komt met 3:43 op de klok. Na een driepunter van Addie Micir, een score van Leonie Kooij en twee vrije worpen van Eline Kasius is het 61-57. Probuild Lions probeert door het maken van fouten het tij nog te keren, maar kiezen in Addie Micir telkens het verkeerde slachtoffer. Met 7 op 8 rake vrije worpen zorgt zij er voor dat Probuild in de laatste minuut nooit uitzicht krijgt op de zege, die dan ook met 73-66 naar Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam gaat.
 
Scores: Addie Micir 26, Leonie Kooij 14 (+ 13 rebounds), Zera Butter 11 (+ 7 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 8, Eline Kasius 7 (+ 5 rebounds), Priscilla van Andel 6 (+ 5 rebounds), Michelle de Graaf 1.
 
Aankomende zaterdag 1 december speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam om 19.00 uur in Den Helder tegen de dames van BV Den Helder.  Een tegenstander die zeker niet onderschat mag worden. Het team van Frank de Wit verloor vorige week verrassend in de beker van een promotiedivisie team en moest ook tegen CTO Amsterdam voor de competitie een flinke nederlaag incasseren. BV Den Helder zal er dus op gebrand zijn om de koploper van de eredivisie op een nederlaag te trakteren.

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.