Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 18 november 2012
H22-1 schiet slecht maar verdedigend goed spel tegen Lions thuis (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Het zou niet eens vreemd staan als de blessurebank bij H22-1 als starting vijf in het veld stonden. We moeten geduld hebben met het herstel.  Gelukkig konden we deze thuis wedstrijd een beroep doen op de inzet van Dennis en Justin uit het onder 18-1 team van Mitchell.  Wij begonnen met Martin, Finn, Coen, Amrith en Matthias in het veld. De eerste paar aanvallen wisten we Martin te vinden die gelijk productief was onder het bord. Bij the Lions kwam hun nummer 11 in beeld want die scoorde 2 driepunters achter elkaar. Een mooie klus voor Matthias om die 11 aan banden te leggen voor de rest van de game. Het spelbeeld in het eerste kwart is twee teams die man to man spelen en gelijk op gaan met een stand van 12 – 13 na de eerste 10 minuten.
In het 2e kwart opent Dennis de score gevolg door Matthias en nog een score van Dennis. We staan voor met 18 – 15. De keuze in het veld voor de schot pogingen is niet verkeerd maar de bal weet het basketnetje niet te vinden. Een drive inside van Justin wordt foutief afgestopt. Zijn 2 vrije worpen gaan er helaas niet in en the Lions houden ons bij. Coen probeert een paar keer een spelletje te spelen en dat wordt door the Lions verkeerd verdedigd, waardoor hij vrij komt voor zijn schot. Coen schiet een 3 punter erin. In de laatste seconden maakt Amrith een steal en hij gaat voor de lay-up, in het eindsignaal valt de bal door het netje. Prima kwart gespeeld met elkaar en we staan een beetje voor met 29 -24.    
In de kleedkamer elkaar wat tips gegeven hoe we verder moeten spelen in de tweede helft. We gaan weer van start. Justin scoort vanuit een goede drive. Matthias scoort daarna en het lijkt te gaan lopen bij ons. Helaas laten we het daarna aanvallend helemaal liggen. We schieten nul op 6 vanaf de vrije worp lijn en de schoten van afstand waren zo niet nog erger. Verdedigend doen we het gelukkig een stuk beter waardoor The Lions ook niet tot scoren toekomen in dit kwart. Hun nummer 11 houden we flink in bedwang en Remco staat een paar keer goed in de weg onder ons bord waardoor de ballen er niet in vallen en wij de rebounds pakken. Slechts 7 – 8 was het geworden in het 3e kwart. Snel verder naar het laatste kwart met slechts 36 -32 als tussen stand. Dennis weet een paar steals te maken en scoort eenvoudig met een lay-up. Coen en Matthias gooien beiden 1 op 2 vanaf de vrije worp lijn. The Lions zijn overgestapt naar een zone verdediging maar dat heeft geen effect. We staan met 48 – 38 voor in de zevende minuut. Lions gaat over op een full court man to man. Er ontstaat zodoende ruimte voor ons in de aanval maar we gooien de ballen gewoon weg in plaats van te vangen en eenvoudig scoren. Ze komen terug en met slechts 2 minuten te spelen is de stand nog maar 48 – 44 in ons voordeel. Lions probeert te pressen maar wij zijn balvast en dat levert fouten aan hun kant op. Nog een T en nog een T. Dat is niet slim van hun. Wij maken het voor ons zelf spannend door de ballen vanaf de vrije worp lijn er niet in te gooien. Slechts 2 op 10. Maar The Lions verzaken ook te scoren. Een onnodig moeilijke overwinning met een zeer lage eindstand van 50 – 46. Wij schoten 29% vrije worpen raak. Laat staan wat we als percentage hadden met ons afstand schot. Maar weer 2 winstpunten te pakken en goed verdedigend spel.

De 50 punten bij ons waren als volgt verdeeld: Martin 13, Finn 3, Amrith 2, Matthias 5, Coen 8, Dennis 17 en Justin 2. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.