Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 17 november 2012
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam simpel naar kwartfinale beker (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben door een 86-74 zege op Lekdetec.nl de kwartfinale van het nationale bekertoernooi bereikt. Op basis van de einduitslag zou de conclusie getrokken kunnen worden dat het krachtverschil niet al te groot was tussen beide ploegen maar niets was minder waar. Bij rust was de voorsprong van de thuisploeg al 20 punten (46-26) en na kwart drie kwarten 26 (71-45). Het laatste kwart verzaakt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam echter aan alle kanten zodat de opponent uit Bemmel uiteindelijk nog een dragelijke uitslag op het scorebord kan zetten.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam speelt nog altijd zonder de geblesseerde Lisa van den Adel maar ook Lekdetec.nl moet een belangrijke speelster missen in de persoon van center Irma Schouten. Na een wat aarzelend begin van beide ploegen is het Addie Micir die met 8 punten op rij er voor zorgt dat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam na kwart één met 19- 10 aan de leiding gaat.
Als in kwart twee ook Leonie Kooij en Eline Kasius zich met score gaan benutten loopt het verschil rap op richting de twintig punten (36-16). Na een driepunter van Linda Appers en een score van Leonie Kooij wordt het grootste verschil in de eerste helft bereikt (40-18) maar Anouk Biester, topscoorder aan de kant van Lekdetec.nl, wil niet van opgeven weten. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam gaat echter toch met een ruimte voorsprong de rust in (46-26).
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam komt goed de kleedkamer uit en via Zera Butter, Rachel Roubehie-Fissa en Priscilla van Andel loopt de voorsprong verder op. Addie Micir bouwt onder tussen rustig door aan haar zeer indrukwekende cijfers van deze avond: 21 punten tegen 100%, 4 op 4 tweepunters, 2 op 2 van achter drie driepuntscirkel en 7 op 7 vanachter de vrije worplijn). Ook Leonie Kooij komt voor de tweede opeenvolgende wedstrijd aan een mooie double-double met 17 punten en 4 rebounds. Aan het einde van kwart drie is het dan ook 71-45 en lijkt Lekdetec.nl een zeer ruimte nederlaag tegemoet te gaan.
Als dan aan het begin van kwart vier de voorsprong naar de dertig punten gaat (75-46) geeft coach Joost van Rangelrooy zijn basisspeelsters rust. Dit pakt echter niet goed uit, waardoor Lekdetec.nl de achterstand nog flink kan verkleinen en met 86-74 de eindstand op het bord verschijnt.
 
Scores: Addie Micir 21 (tegen 100%!!), Leonie Kooij 17 (+ 14 rebounds), Roubehie-Fissa 15 (+ 5 rebounds en 5 assists), Priscilla van Andel 8, Zera Butter 7 (+ 5 assists), Eline Kasius 4, Michelle de Graaf 4, Tahnee Vogelsang 4,
Linda Appers 3 (+ 6 rebounds), Michelle Zantman 3.
 
Volgend week zaterdag 24 november speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam wederom tegen Lekdetec.nl. Dan echter voor de competitie en is de plaats van handeling sporthal De Bongerd in Bemmel. De aanvang is 18.00 uur.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.