Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 13 november 2012
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam ruim langs De Wit-Grasshoppers (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam blijven door een zeer ruime zege op De Wit-Grasshoppers aan kop van de dameseredivisie. Het team van coach Joost van Rangelrooy liet de tegenstander uit Katwijk volslagen kansloos en boekte na een 44-27 ruststand een meer dan verdiende 86-59 overwinning. De koppositie deelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam met Probuild Lions, dat een 77-67 zege boekte op CTO Amsterdam.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam moet het doen zonder captain Lisa van den Adel, die begin deze week een enkelblessure opliep en naar verwachting minimaal vier weken is uitgeschakeld. In de wetenschap dat De Wit-Grasshoppers vorige week een onverwachte nederlaag leed tegen Lekdetec.nl was de verwachting dat de ploeg van Ivo Boom er alles aan zou doen om een tweede verlies op rij te voorkomen. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam weigert echter hieraan mee te werken. Vanaf de eerste seconde is de ploeg messcherp en weet door onder andere vijf opeenvolgende driepunters (2x Leonie Kooij, Rachel Roubehie-Fissa, Linda Appers en Addie Micir) via 2-2 uit te lopen naar 17-6. Ex-Binnenland speelster Natalie van den Adel, dit seizoen de meest scorende speelster aan Katwijkse zijde, wordt volledig uit de wedstrijd gehouden door Addie Micir. Alleen Marlous Nieuwveen en Rianne Philippo kunnen scorend doorkomen maar Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam kan via Priscilla van Andel en Michelle de Graaf de 26-13 eindstand van kwart één op het bord zetten.
In het tweede kwart zien we eenzelfde spelbeeld. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam heerst op alle fronten en als ook Zera Butter zich met de score gaat bemoeien gaat de voorsprong snel naar een marge van boven de twintig punten (39-18). Via een aantal vrije worpen weet De Wit-Grasshoppers nog even terug te komen, maar door scores van Addie Micir en een drietje van Zera Butter is het verschil bij rust nog altijd 17 punten (44-27).
Ook na rust is Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam heer en meester. Het scorende vermogen van nagenoeg alle speelsters van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zorgt er voor dat De Wit-Grasshoppers verdedigend bijna altijd te laat is. Onder aanvoering van Rachel Roubehie-Fissa en Zera Butter loopt de voorsprong dan ook op naar een 67-43 eindstand van kwart drie.
Net als vorige week tegen CTO Amsterdam wisselt Joost van Rangelrooy in het vierde kwart flink door. Enig effect op het verschil tussen beide ploegen heeft dat echter nauwelijks. Het verschil loopt zelfs nog verder op (80-48). Leonie Kooij heeft inmiddels een mooie double-double te pakken met 14 punten en 13 rebounds en Priscilla van Andel komt in het vierde kwart daarvoor net één rebound te kort. Het slotakkoord is voor Michelle de Graaf en een driepunter van Addie Micir waardoor er een 86-59 eindstand op het scorebord verschijnt.
 
Scores: Zera Butter 18, Leonie Kooij 14 (+ 13 rebounds), Addie Micir 12 (+ 4 assists), Priscilla van Andel 12 (+ 9 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 11 (+ 5 rebounds), Eline Kasius 7 (+4 assists), Michelle de Graaf 7, Linda Appers 5.
 
Volgende week zaterdag 17 november speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in de 1/8 finale van de NBB-beker tegen bekerhouder Lekdetec.nl. De wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/
 
Een week later (24 november) is dezelfde ploeg wederom de tegenstander. Dan echter voor de competitie en is de plaats van handeling sporthal De Bongerd in Bemmel.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.