Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 15 oktober 2012
H22-1 speelt slechts 2 kwarten op niveau tegen BV Oegstgeest (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


 H22-1 niet bij de les in het eerste en laatste kwart tegen BV Oegstgeest.

Afgelopen zaterdagmiddag op naar Oegstgeest. We waren met 8 spelers deze keer en we hadden er zin in. 5 hadden slechts twee keer getraind dus de keuze voor de starting five was makkelijk gemaakt. We lieten ons volledig verrassen door BV Oestgeest in de eerste minuten. Na hun score zetten ze ons direct onderdruk op onze helft en daar hadden we verbazingwekkend veel moeite mee. De ballen gingen alle kanten op behalve naar medespelers.
 
Tel daarbij op onze missers in de aanval die er normaal toch wel invallen en dan staan we na 5 minuten al met 10 punten achter. De genomen time-out bracht geen verschil te zien. Met 19-4 het eerste kwart verloren. Dat zijn 15 punten teveel. In het 2 kwart zijn we wakker en wordt er wel gewerkt en verdedigd. Martin scoort een paar ballen inside en het samenspel verloopt beter. Thomas komt een paar keer op de vrije worp lijn en gooit zijn vrije worpen er prima in. Nog een 3 punter van Leroy en door goed in te snijden een lay-up van Amrith. We doen weer mee. 10-16 voor ons het tweede kwart. Maar ja dan sta je nog wel 9 punten achter. Toch geloven we zeker in ons zelf, we gaan het derde kwart met vertrouwen er tegen aan. Ons spel blijft op niveau. Helaas gooien we onze vrije worpen er niet in maar verdedigend houden wij BV Oestgeest van scoren af. Thomas gooit er ouderwets weer een driepunter in en we komen langzaam dichterbij.  Op een gegeven moment staan we gelijk met 38 – 38 , maar dan laten we verdedigend steken vallen en daar profiteert hun nummer 4 van. Met 43- 40 achterstand gaan we vol goede moed het laatste kwart in.
Helaas zakt onze verdediging als een pannenkoek in elkaar en weten geen rust en samenspel meer te vinden in onze aanval. Onze conditie laat het afweten. We worden voorbij gelopen en we hebben geen antwoord op hun guard die iedere keer mag insnijden met de bal in onze bucket. Assist naar de insnijdende man over de baseline en weer 2 punten achter de oren. Op het eind helpt een zone verdediging ons een beetje naar het eind signaal toe. Een zeer slappe vertoning in 2 kwarten is de conclusie. We moeten harder gaan werken tijdens de trainingen.
 
De punten bij ons waren als volgt verdeeld: Martin 10, Amrith 2, Thomas 11, Arsenio 2, Remco 2, Leroy 10, Finn 9 en Matthias 3.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.