Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 1 oktober 2012
H22-1 met bank vol enkel blessures verliest uit tegen Red Stars (Heren 22-1 Team)


 H22-1 met bank vol blessures verliest uit van Red Stars.
Vorige week kende H22-1 een slechte start thuis tegen het goed spelende De Wit Grasshoppers team. Wij zaten niet lekker in de wedstrijd en bij de Grasshoppers vielen hun schoten er prima in en dat gaf hun extra vleugels. Spierbal ging vroeg in de wedstrijd vorige week flink door zijn enkel. Een wedstrijd om snel te vergeten. De beleving was er niet.
Helaas was dit enkel leed nog niet genoeg. Finn ging tijdens de training afgelopen dinsdag ook door zijn enkel, gelukkig niet zo hard als Jos, Coen en Jeroen maar toch weer een paar wedstrijden een extra toeschouwer op de bank.
We gingen zodoende zaterdagmiddag naar Red Stars te Soest met een half team dat getraind had de afgelopen week. Toch maar sportief van start gegaan met Amrith, Remco, Arsenio, Leroy en Matthias als basis 5 en Martin en Thomas op de bank. Het eerste kwart was even wennen aan elkaar. Zowel wij als Red Stars hadden moeite de basket te vinden. De wedstrijd ging eigenlijk wel gelijk op. Matthias had een paar mooie schoten van afstand en het eerste kwart was net voor Red Stars met 12 tegen 8. In het tweede kwart konden wij de combinatie met Martin wat makkelijker vinden en dat leverde een paar mooie acties op. Helaas waren we eind tweede kwart wat slordig met de bal en dat balverlies wist hun nummer 5 drie keer op een rij met een paar lay-ups flink af te straffen waardoor we tijdens de rust aankeken tegen een 32-23 achterstand. Ook onze verdediging had geen antwoord op hun pick and roll spelletje met hun grote mannen, vandaar een aanpassing op onze tactiek met het block omzeilen. Helaas was de motor bij ons een beetje op in het derde kwart. Red Stars ging van buiten raak schieten (vooral nummer 10) en ja dat trek je verdediging open waardoor zij meer opties kregen. Red Stars liep gemakkelijk uit op ons. Geduld in de opbouw van onze aanval was er niet, dan ben je de bal snel kwijt, en dat gaf Red Stars opties voor het lopen van enkele fast-breaks. Een time-out was nodig om de moed er weer in te spreken bij elkaar. En waar we het vorige week niet konden opbrengen deden we het in het laatste kwart wel tegen Red Stars. We bleven als team werken en vochten voor de bal. We moesten wel overschakelen op een zone verdediging maar dat gaf ons dat beetje extra lucht dat we nodig hadden. Red Stars had daar zichtbaar moeite mee en wij gooiden er een paar ballen achter elkaar in. De sfeer in het veld en op de bank was goed. We konden zelfs lachen om Arie (Arsenio) die in een break van ons probeerde te dunken, maar vergat te springen of zoiets. Martin en Remco gooien er beiden een driepunter in. Maar goed de wedstrijd was natuurlijk wel gespeeld na het derde kwart, dus we moeten realistisch zijn. Belangrijk is dat we een goede inzet hebben laten zien in het veld en er is hard gewerkt tot het laatste signaal. Het laatste kwart was met 23 tegen 23 punten in evenwicht. En een wedstrijd die in ieder geval goed was voor de conditie en je doorzetting vermogen. Matthias heeft bijvoorbeeld niet op de bank mogen zitten en was echt op. De eindstand was 84 – 59 en dat zijn toch wel 25 punten verschil. Zeker 12 punten te veel naar mijn mening. We hadden onnodig veel balverlies zonder nu direct onder druk te hebben gestaan. Dat is wel een zorg puntje waar we aan moeten werken, willen we de volgende keer tegen hen voor de winst gaan. De punten bij ons waren als volgt verdeeld: Martin 20, Amrith 4, Thomas 5, Arsenio 3, Remco 9, Leroy 8 en Matthias 10.  

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.