Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 23 april 2012
Binnenland MU12-2 KAMPIOEN (Meisjes 12-2 Team)


De afgelopen weken hebben de meiden U12-2 hun opmars ingezet om als hoogste te eindigen in hun poule (Jump staat wel eerste maar heeft een compensatiespeelster en telt dus niet mee voor het kampioenschap). Thuis tegen Squirrels moest de eerste stap gezet worden. Squirrels zijn de directe concurrent en uit hadden onze meiden het zwaar tegen de felle meiden uit Berkel.

Met een voltallig team gingen de meiden de strijd aan.

De eerste periode werd met een 8-2 voorsprong afgesloten door treffers van Kim, Vera en Burçu. De tweede periode ging gelijk op. Beide teams scoorden er op los. Dit resulteerde door punten van Iris, Abigaël en Isabeau in een 15-10 stand. De derde periode gaven de meiden van Squirrels gas en kwamen ondanks een score van Burçu heel dichtbij: 17-16. De laatste periode voor de rust liepen we weer uit door treffers van Simone en Kim.
Russtand 21-16.

In de pauze werden nog enkele aanwijzingen en oefeningen gegeven om nog beter uit de start blokken te komen. Dit werkte. Door treffers van Iris en Simone liepen de meiden van MU12-2 uit naar 31-18. Het gat was geslagen. Kim en Vera scoorden in de zesde periode samen zes punten waarbij de tegenstanders door Isabeau, Monica en Iris het scoren onmogelijk werden gemaakt. Na een 37-18 tussenstand gaven de meiden in periode zeven en acht nog eens extra gas. Er werden nog 21 punten gescoord in periode zeven en acht door het complete team. Na scores van Monica, Kim, Vera, Burçu, Simone en Abigaël stond een mooie 58-22 eindstand op het bord. De beide coaches konden terug zien op een goede wedstrijd.

De volgende wedstrijd moesten de meiden uit spelen bij Forwodians in Voorhout.
Als voorwaardige profs ging het team om 9:00 uur al op pad voor deze cruciale wedstrijd. Niet omdat ze een uur wilden inspelen maar omdat om 10:00 uur Voorhout door het regionale bloemencorso hermetisch werd afgesloten. Met spelletjes, boeken, koekjes en een traktatie van Vera werd het extra uur volbracht.Met zeven meiden en de coaches Leo en Wilco op de bank werd er om 11:15 gestart. Periode 1 kwam niet alleen te vroeg voor onze meiden, maar ook voor de meiden van Forwodians. Er werd maar één keer gescoord door Simone: 0-2. De tweede periode kwamen de grote meiden van de thuisploeg aan bod. Dit resulteerde in een 6-2 tussenstand. De derde periode was weer voor MU12-2 van Binnenland. Burçu, Simone en Vera scoorden erop los en de tegenstanders werd het scoren onmogelijk gemaakt door Monica en Kim. Met een 6-16 stand werd gestart aan de laatste periode voor de rust.

Simone scoorde één keer en de tegenstander scoorden acht punten. We gingen met een 14-18 voorsprong de rust in. In periode vijf scoorden Kim en Burçu samen 3 keer en begonnen zo met 10 punten voorsprong aan de zesde periode. In de zesde periode kwamen de grote meiden van Forwodians weer het veld in. De Voorhouters scoorden 12 punten op rij en door twee gescoorde vrije worpen van Binnenland stond het weer gelijk: 26-26. Slimme tips van Leo moesten er voor zorgen dat de meiden het goede spel weer op zouden pakken. Dit lukte en Simone en Monica zorgden met zes punten dat we de laatste periode met een 28-32 voorsprong ingingen. Maar de overwinning was nog niet behaald. Met een peptalk en de armen uit de mouwen werd begonnen aan de laatste periode.

Isabeau scoorde haar eerste punten en met een score van Vera zorgden ze daarmee dat MU12-2 acht punten voor kwamen. Forwodians gaf nog een keer gas, maar meer dan twee scores kon niet voorkomen dat Binnenland de wedstrijd met 32-36 winnend kon afsluiten.

Door het verlies van B.O.B. zijn de meiden niet meer in te halen en zullen ze aanstaande zaterdag hun kampioenschap vieren in Sporthal De Driesprong tijdens hun laatste wedstrijd. Start 13:45 uur.
Kom dus allen onze meiden aanmoedigen.
Wilcoach

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.