Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 9 april 2012
Heren 22-1 kampioen 1e kl Rayon West (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Vrijdagavond 10-2-2012 hadden wij uit tegen River Krotters gewonnen en ook uit tegen MSV hadden wij recent gewonnen. De basis was gelegd voor een eerste plaats en die was niet meer in te halen. Mede omdat River Trotters nipt van MSV had verloren. Afgelopen zaterdagmiddag onze laatste competitie wedstrijd met de wetenschap dat we al kampioen waren. Je merkt dan toch dat de spanning er een beetje af is de laatste 2 weken en de mannen jolig zijn tijdens de trainingen.
 
Full court in de Driesprong deze laatste wedstrijd dus dat wordt rennen! Wij hebben een magere warming-up mede omdat de helft zich nog moest omkleden vanwege taken vooraf. Spierbal had familie verplichtingen en was er jammerlijk niet bij, maar Mitchell deed deze keer wel mee. De eerste minuten zijn rommelig. Pas na drie minuten spel vallen de eerste punten. River Trotters pakt direct een marge van 6 punten in hun voordeel. Wij krijgen de nodigde fouten om de oren in het eerste kwart en daar profiteert de tegen partij van op de vrije worp lijn. In het tweede kwart het zelfde beeld. Wij schieten van afstand mis, en nummer 4 van River Trotters gooit er 2 driepunters in. We verdedigen niet dicht genoeg op de man en laten ze teveel in onze bucket komen.

Bij de rust kijken we zodoende tegen een 34-44 achterstand aan. Kleedkamer tijd! Positief blijven en benadrukken dat we een stapje extra moeten doen in de verdediging en elkaar daar vooral bij helpen.

Het derde kwart start de eerste drie minuten zonder scores. Daarna komen we op gang en spelen we best lekker. Verdedigend hebben we het dit kwart op orde en aanvallend weten we gemakkelijk te scoren. We naderen River Trotters tot op drie punten met een fraaie actie van Finn in de laatste seconden.
 
Helaas laten we onze kans liggen om langs bij te komen in het 4e kwart. De eerste vier minuten weten we niet te scoren en River Trotters neemt afstand met een verschil van 7 punten. We proberen nog wat druk te zetten op hun aanval opbouw maar helaas hun nummer 8 is ons te snel af en scoort een paar keer over links zijn lay-ups.

De laatste minuten mogen Jos, Mitchell en Martin er af met vijf fouten. River Trotters pakt deze keer de winst met een 72-79 eindstand, maar wij zijn kampioen!

Wij vieren uitbundig dit resultaat in de kleedkamer. Onze fans komen langs om ons te feliciteren en een biertje mee te drinken. Erg gezellig en veel lol met elkaar.
Na wat foto’s (niet voor facebook geschikt) en gedoucht te hebben pakken we nog een biertje in de Tipp-in en de stemming zit er goed in. Dames 20-1 speelde hun wedstrijd tegen Apollo. Dat die tegenpartij uit Amsterdam kwam was helemaal fout volgens de luidruchtige mannen op de tribune. Met gevoel voor humor, na een paar biertjes, werd Dames 20-1 flink aangemoedigd en dat maakte wat los op het veld.
Als het goed is krijgt H22-1 nog een huldiging of zo iets maar afgelopen zaterdag was Rayon-West hier nog niet op voorbereid.
 
Tenslotte nog de scores. Ons afstand schot gedurende de wedstrijd waren we zo goed als kwijt maar 60% op de vrije worp lijn raak was voor ons doen goed. Martin was deze keer onze topscorer met 21 punten. De overige punten waren als volgt verdeeld: Dane 4, Jeffrey 7, Finn 13, Jos 4 (100% vrije worpen), Leroy 11, Stef 6, Remco 2 en Amrith 4. De kans bestaat dat er een toernooi komt voor Rayon winners van H22-1 teams. Dat is dan wel in Groningen. Zaterdagavond was er genoeg animo om een busje te huren.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.