Renes.

Renes.







Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingen



zondag 12 februari 2012
Heren 22-1 pakt de broodnodige 2 winstpunten uit bij River Trotters (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Vrijdagavond 10-2 uit naar Hardinxveld Giessendam tegen River Trotters Heren 20-1 team dat na 4 wedstrijden nog ongeslagen was. Je kunt wel stellen dat we hier te maken hebben met een lokale derby gezien de hoeveelheid bekende gezichten en het hartelijke welkom. Wij hebben een goede warming-up en zijn zichtbaar aanwezig in de hal. De scheidsrechter had een bal nodig dus Spierbal geeft hem een bal van ons. Amrith, Thomas, Spierbal, Finn en Leroy waren deze keer onze starting five. Amrith opent de score met een fraaie driepunter, gevolgd door een jumper van Leroy. De coach van River Trotters ziet dat we spelen met onze bal. Jammer hè. De scheidsrechter zegt doorgaan. Ons spel oogt goed. We spelen de bal diep aan en laten hem rond gaan. Dat zorgt voor ruimtes. River Trotters gaat ook scoren en ze weten ons goed bij te houden. Spierbal halverwege het 1e kwart met een driepunter aangevuld door Martin met een lay-up uit de rebound. De marge is 6 punten in ons voordeel. Maar River Trotters haakt weer aan. Thomas komt een paar keer goed vrij voor een schot poging maar weet nog niet waar de ring hangt. Martin weet dat wel en schiet een paar verrassende schotjes buiten de bucket raak. We wisselen door om te kijken hoe een ieder in de wedstrijd zit. Remco doet na een blessure periode weer mee en speelde verdedigend een goede wedstrijd. Aan beide kanten vallen de ballen erin en dat zorgt voor een hoge 20 -20 stand na het 1e kwart.

Begin 2e kwart is River Trotters in de lead. Ze staan drie punten op ons voor. Maar we komen sterk terug, scores van Mitchel, Finn en Leroy twee keer zet ons op voorsprong en dat komt vooral door het sterk verdedigende spel van ons in deze periode, River Trotters komt 5 minuten niet aan score toe. In de laatste 2 minuten van dit kwart zijn we slordig omdat enkelen van ons zich druk maken om het fluit gedrag van de scheidsrechter en vergeten dat ze zich moeten concentreren op goed verdedigen en van elkaar overnemen. River Trotters profiteert hiervan en 30-31 is de ruststand. Kleedkamer tijd! Positief blijven en benadrukken dat we een paar goede periodes hebben laten zien. Hoofden in de goede stand zetten en op naar het veld voor deel 2.

Wij starten het 3e kwart heel sterk. De gebroeders van Linden scoren 6 punten. Aangevuld met een inside score van Leroy. Vanuit balwinst zie ik een fastbreak en Dane krijgt de bal voor een lay-up. Hoog in de lucht een botsing maar de bal valt er goed in. Daar had wel een bonus bij gemogen. Wederom weten wij hun 5 minuten van een score af te houden. Na 5 minuten staan we 10 punten voor. De minuten daarna laten we helaas River Trotters terug komen. Hun nummer 13 kan een paar keer scoren. Ze zetten een beetje druk op onze opbouw en de ballen vliegen over het veld en daar heeft River Trotters baat bij. In de 6e minuut een time-out voor Binnenland, een paar wissels en verdedigen mannen! We spelen het 3e kwart goed uit en hebben een marge van 8 punten. River Trottters maakt veel persoonlijke fouten en daar maken wij nu goed gebruik van.

Start laatste kwart en hun nummer 8 scoort. Jeffrey aan onze kant ter hoogte van de vrije worp lijn ook. Maar daarna scoren zij nog een paar keer. Time-out want dit loopt even niet naar wens. We moeten geduld hebben in onze aanvalsopbouw en harder spelen, verdedigend er veel dichter op zitten en ze uit onze bucket houden.Verder met het spel. Hun nummer 6 scoort en het is 50 – 52. Thomas legt aan en hij gaat erin. Volgende aanval Thomas legt aan en weer een driepunter raak. Mitchel en Finn scoren onder het bord en onze verdediging staat als een huis. Weer een driepunter van Thomas en River Trotters staat erbij te kijken. De marge is 13 punten en wij spelen relax de laatste minuten uit. Mitchel moet er uit met 5 fouten en Finn stapt er (even) uit met bloed op zijn pols. Martin gooit 1 op 2 en loopt iets te relax terug en met nog 26 seconden op de klok en een pleister op zijn pols komt Finn er weer in en scoort direct. In de laatste seconden probeert Finn Thomas na te doen maar de bal verdwijnt ergens achter het bord of zoiets. De pret op de bank is er niet minder om. We vieren de overwinning al op de bank als de scheidsrechter onze bal terug geeft na het laatste fluit signaal.  
Tenslotte de scores. Die waren als volgt verdeeld: Dane 8, Martin 11, Mitchel 6, Thomas 15, Spierbal 5, Jeffrey 2, Finn 8 (laatste lay-up stond niet op het sheet), Leroy 10 en Amrith 3.





Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45u



Vertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn



30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>



Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn




Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.