Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 4 februari 2012
B.O.B. MU12-1 vs. Binnenland MU12-2 (Meisjes 12-2 Team)


De tegenstander van vandaag is een oude bekende. De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie hadden de meiden namelijk daar nipt gewonnen in een bloedstollende triller.
De meiden hebben er weer zin in. Een groot aantal had de basketbal al gepakt en was aan het ingooien op het buitenveldje naast de Driesprong. Om half 3 was het inschepen en wegwezen. Zonder Simone, maar met twee meiden van MU10-1 en een heleboel supporters gingen we op pad naar Oud- Beijerland.

De meiden gingen goed van start. Kim den Hoedt en Burçu scoorden ieder twee keer en voordat B.O.B. het wist stond het aan het eind van de eerste periode 0-8. Gelukkig voor de supporters van B.O.B. scoorde de thuisploeg in de tweede periode twee keer en onze meiden maar één keer door; Kim Scholman. Dit resulteerde in een 4-10 tussenstand. In de derde periode waren de meiden van binnenland weer sterker en liepen ze door twee scores van Isabeau uit naar 6-14. De vierde periode was voor beide teams zeer productief en de meiden in het veld maakten er een waar spektakel van. B.O.B. opende de score en om en om werd er daarna door elk team nog drie maal gescoord. Het was ditmaal Burçu die een onvervalste hattrick scoorde. Bij rust was de stand 14-20 in het voordeel van de meiden van Binnenland.

Tijdens de rust werd het vocht gehalte weer aangevuld met allerlei soorten drank en werd uit fruit, koekjes en groenten weer vitamientjes getankt. Hierdoor was er bijna geen tijd meer over om in te spelen op de andere basket. Maar dat hebben de kanjers ook niet echt nodig. Inzet en karakter zijn eigenschappen die boven baltechniek en lay-up technieken gaan.

De drankjes en het voedsel bleken een ware dopingsbron te zijn. In de vijfde periode scoorden de meiden 14 punten en omdat B.O.B. maar twee keer scoorde liepen ze tien punten uit naar een 18-34 voorsprong. Vera scoorde haar eerste punten, gevolgd door een twee punter van Abigael. Na een tweepunter van Isabeau scoorde Abigael één van de twee toegekende vrije worpen. Ook Isabeau scoorde een vrij worp nadat ze gehinderd was bij een score. Kim Scholman bouwde haar dagproductie uit naar zes punten.

Ook in de zesde periode werd er nog drie keer gescoord. Florianne scoorde haar eerste punten en zij zorgde er daarnaast voor dat de beste speelster van de tegenpartij het scoren bijna onmogelijk werd gemaakt. Door scores van Iris, Vera en Burçu stond het aan het eind van periode zes 22-40. In periode zeven hadden de meiden even een dipje. De doping was uitgewerkt. Ondanks een zekere voorsprong werd het toch nog spannend. B.O.B. scoorde vijf keer en kwam terug tot 32-40. De meiden bleven wel knokken voor elke bal het aantal persoonlijke fouten liep op. Monica deed gelukkig nog iets terug en met een 32-42 voorsprong gingen de meiden de laatste periode in.

B.O.B. rook hun laatste kans en ging er vol in. Via drie scores kwamen ze akelig dichtbij. Een score van Abi gaf wat lucht. Ook de vermoeidheid bij B.O.B sloeg toe en hiervan profiteerde Burçu twee keer. Dit bleken de laatste twee punten te zijn en de einduitslag van 40-48 stond op het bord.
Na het eindsignaal werd er een klein feestje gevierd, de tegenstander en de scheidsrechters werden bedankt en het publiek werd toegezwaaid.
Wij coaches en het geweldige publiek kunnen terug zien op een spannende en enerverende wedstrijd met zeer veel inzet. Goed gedaan meiden!


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.