Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 28 januari 2012
Binnenland MU12-2 vs. Jump ‘80 (Meisjes 12-2 Team)


Nieuwjaar. Dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. Na de oliebollen en appelflappen is er eerst hard getraind om de overtollige kilo’s eraf te krijgen. De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie kan weer aantonen hoever de meiden zijn. We spelen weer tegen een ‘oude’ bekende: Jump’80
De meiden hebben er weer zin in. Zonder Simone, maar met Burçu en coach Mary konden we er weer vol tegenaan. Het doel van deze week: Gaan als de brandweer.
 
De meiden gingen goed van start. Aan Burçu de eer om de score te openen, gevolgd door Isabeau. 4-0 Jump liet het er niet bij zitten en door drie scores was de stand 4-6 aan het eind van de eerste periode.
De tweede periode ging gelijk op. Jump scoorde twee keer en voor ons scoorde Isabeau en Abigael. Ondanks dat de tegenstander gemiddeld iets groter was konden we ook in de derde periode goed bijblijven. Monica, Vera en Abigael scoorden alle drie een tweepunter. Ook de tegenstanders voerden dit kunstje uit. In de vierde periode liep de stand op tot 18-18 gelijk op. Burçu en Iris wisten beide de bal door de ring te werpen. Door een onderbreking van de aanval van Jump kon Burçu, ondanks dat ze zwaar gehinderd werd door de tegenstandster scoren en met de toegekende extra vrije worp stonden de meiden weer voor met 21-18. Jump rechtte de ruggen en deden er een tandje bij. Ze scoorden drie keer op rij en sloten hiermee de eerste helft af met een 21-24 voorsprong.
 
De pauze gebruikte Jump en Binnenland om even goed uit te rusten. Jump kwam als beste uit de startblokken. Door vier punten op rij te scoren liepen ze uit naar 21-28. Abigael scoorde met haar zesde punt nog net de aansluiting. De zesde periode ging het weer gelijk op. Beide teams scoorde elk drie keer. Twee scores van Monica en één van Burçu brachten de stand op 29-34. In de laatste twee periodes was de fut eruit bij onze meiden en ging de turbo erop bij Jump. Door stug en fel verdedigen kwam Binnenland niet meer in de buurt van de basket en met grote passen en fysiek geweld liep Jump uit naar 29-40. Burçu scoorde nog wel een keer waardoor we de laatste periode ingingen met een 31-40 achterstand.
Jump scoorde in de laatste periode nog drie keer en onze meiden konden het net niet meer vinden. Totaal uitgeblust verlieten onze meiden het veld met een 31-46 nederlaag.
Ondanks de vermoeidheid zijn de meiden blijven knokken, maar winnen zat er vandaag gewoon niet in.
Wij coaches en het geweldige publiek kunnen toch terug zien op een leuke en enerverende wedstrijd met zeer veel inzet. Goed gedaan meiden!
 
Met sportieve groet,
Wilcoach

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.