Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 23 januari 2012
Valse start Heren 22-1 thuis tegen BC Shooters (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Onze tegenstander was ook een 22-1 team en wel van BC Shooters uit Bunschoten. Wij waren vanaf de sprongbal fel en fanatiek. Shooters had daar geen antwoord op. We speelden gedreven en gaven de Shooters geen ruimte om hun aanval op te zetten. Eerste kwart 12-5 in ons voordeel. Ook in het tweede kwart zat de vaart erbij ons goed in. Tot en met de 7e minuut en met een driepunter voor Spierbal keken we naar een riante voorsprong van 26-11. Helaas liep het bij ons in de laatste drie minuten niet meer en kwam Shooters terug met een ruststand van 28-20 in ons voordeel. Zeer ontevreden en met onderlinge frustratie de kleedkamer in. Wat scheelt er aan bij ons? Samenspel liep niet, dat kan gebeuren. Teveel individuele acties die mis gaan? Geen motivatie om eigen fouten te herstellen? Wissel fouten van de coach?
In de kleedkamer tijdens de rust kwamen we er niet helemaal uit. We hadden Shooters weer hoop gegeven en dat was geen goed begin voor de tweede helft.
3e kwart gooit Shooters de ballen erin en wij maakten het ons zelf moeilijk in de aanval. Shooters komt steeds dichter bij tot op 2 punten in de 5e minuut. Daarna loopt het even goed bij ons in de aanval en schieten Jeffrey, Martin en Jos er een paar punten in nemen we weer afstand van Shooters met 39 – 32 in ons voordeel. Nu doorzetten en vanaf de bank zijn we weer enthousiast over het spel. Maar helaas hun nummer 13 (guard) en 16 (center) zijn goed bezig en wij kunnen ze op dat moment niet af stoppen. Onze aanval loopt niet, we willen teveel inside en op een te kleine ruimte spelen en dat loopt vast op hun grote mannen. Shooters speelt verrassend snel en laat een aantal fastbreaks zien. We staan erbij te kijken en vergeten te verdedigen. 3e kwart duidelijk verloren en we kijken tegen een 47-41 achterstand aan. Kunnen we nog een vuist maken in het 4e kwart. Nee, zo goed als wij begonnen in de eerste helft, zo slecht loopt het nu bij ons en bij Shooters lukt zo’n beetje alles. Op het eind zetten we eindelijk wat druk op hun spel en komen we nog aardig terug tot op 3 punten. Helaas balverlies en een afstand schot dat niet valt en de game is over. Hun nummer 13 mag nog een paar keer naar de vrije worp lijn en weet er een punt in te gooien.
Verloren met 56 – 60. Drie kwarten gewonnen en in het derde kwart ging het mis. We moeten nog wennen aan elkaar, de individuele acties waren niet succesvol, de team mentaliteit was een onvoldoende en de coach had in het derde kwart moeten wisselen van aanvals tactiek.
Tenslotte de scores waren als volgt verdeeld: Finn 4, Jeffrey 9, Spierbal 5, Jos 8, Thomas 11, Amrith 1, Leroy 8, Martin 8.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.