Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 11 december 2011
H22-1 verliest thuis van Westland Stars met 4 man in het veld (Heren 22-1 Team)


Door twee flinke enkel blessures deze week tijdens de training bij Leroy en Jeroen H. moesten we terug vallen op extra inzet vanuit H22-2. Amrith als guard erbij gevraagd en gezien de lengte bij Westland was Arsenio, die de laatste tijd voortgang laat zien, gevraagd mee te doen. Arsenio werd echter vrijdag op zijn fiets geschept door een automobilist die later bleek ook nog had gedronken. Arsenio had zijn linker pols gebroken en de nodige schaafwonden opgelopen. Het had erger kunnen aflopen. Maar helaas ook Arsenio zit voorlopig in de lappenmand. 

Met slechts 7 spelers en drie geblesseerde teamleden op de bank, Leroy, Nick en Jeroen H, begonnen we sterk tegen Westland. Spierbal zorgde voor een 4-0 opening en het duurde even alvorens Westland tot scoren toe kwam. Wij speelden in het eerste kwart aanvallend behoorlijk goed alleen vielen de ballen er niet in. Vallen die wel, want de gekozen opties waren goed, dan blijven we gewoon in de wedstrijd. Eerste kwart met 6 – 11 afgesloten en iets te veel fouten aan onze kant. Het tweede kwart geven wij enkele malen de bal te gemakkelijk weg aan Westland. Te veel dribbelen en passing fouten zorgen voor zeker 6 turnovers. Westland maakt ook fouten, zoals buiten het veld staan, waardoor wij eenvoudig in bal bezit komen. Het scoren in situaties net buiten de bucket gaat ons niet goed af terwijl de twee lange mannen bij Westland dit onderdeel juist goed beheersen.

De ruststand is 25 – 33 in hun voordeel. We kwamen gewoonweg wat lengte en kracht tekort tegen Westland en Finn had al 4 fouten te pakken. Het was nodig in de kleedkamer wat moed in te spreken en we moesten elkaar helpen in het veld. Westland Stars had in de vorige twee wedstrijden een flitsende 3e kwart laten zien maar dan gebeurde deze keer niet. Wij gingen compacter spelen in de verdediging en vielen met zijn allen goed terug in de bucket. De verdedigende rebound werden gepakt. En er was tempo naar voren. We konden Westland dit kwart redelijk bijhouden maar meer zat er echt niet in. 

De scheidsrechter drukte met zijn manier van fluiten en vooral het vele praten daarbij een flinke stempel op het verloop van de wedstrijd. Niets zeggen is het beste maar soms lukt dat gewoon weg niet als je vindt dat het echt onrechtvaardig is waarvoor je een fout krijgt. Deze keer had een tegenstander bij Westland Stars zijn emoties niet onder controle en kon er met een D uit. Zonde van de boete en een schorsing van 3 wedstrijden. Ook bij ons ging het fout en liepen de emoties op en kregen we twee keer een technische fout daardoor. Thomas, Finn en Jeroen moesten eraf met 5 fouten in het laatste kwart. Ik had Jos drie minuten rust beloofd maar dat ging zodoende niet lukken en met nog 5 lange minuten op de klok mochten wij de wedstrijd uitspelen met vier man in een 1 3 zone verdediging.

Verloren met 59 – 76. Toch speelden wij niet slecht deze wedstrijd. Alleen tegen deze tegenstander zie je waarin we nog tekort schieten. We moesten hard werken in de verdediging en ja dan wordt het moeilijker om in de aanval nog die extra stappen te maken om vrij te lopen etc. Wij schoten volgens het sheet er geen driepunter in deze wedstrijd, wat we in andere wedstrijden wel laten zien en wederom laten we veel punten liggen op de vrije worp lijn. Deze keer 18 gemist! 18 vrije kansen plus 59 is in theorie wel 77 punten. De punten die er wel in gingen waren als volgt verdeeld: Finn 9, Jeffrey 9, Spierbal 14, Jos 16, Remco 6, Thomas 5.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.