Actueel|Agenda|Twitter|Gastenboek
maandag 22 januari 2018 Lely / Binnenland V16 1 toont karakter

Vorige week werd de verre uitwedstrijd tegen Jolly Jumpers V16 1 kansloos verloren met 66-36. Niet omdat Jolly Jumpers zoveel beter was maar omdat wij erg mat waren. Zo jammer. Het lichtpuntje van deze wedstrijd was het voor de eerste keer meespelen van Maya van Driel uit V14 1. Zij speelde onbevangen en met veel enthousiasme. Goed gedaan!

Vandaag staat voor de meiden van Lely / Binnenland een thuiswedstrijd op het programma tegen het hoog genoteerde Leiden V16 1.


zondag 21 januari 2018 Vetus/Binnenland verslaat Landsmeers Leeuwinnen

Zaterdag middag traden de meiden van Vetus/Binnenland aan tegen Landslake Lions uit Landsmeer. De afgelopen trainingsweken leerde ons dat er eigenlijk te weinig samen getraind kon worden. Tegenvallers was de afwezigheid van Tessa Dubois die met griep op bed lag. Roos Koopman had zichzelf opgelapt om mee te doen, maar na een week met griep in bed was haar inzet zeer beperkt. De grote meevaller vooraf was het feit dat Simone Hoppe haar blessure dermate snel en goed hersteld dat zij ook beperkt inzetbaar was. Overigens grote complimenten voor beide scheidsrechters, die zichzelf opgegeven hadden voor een extra wedstrijd. Dit deden zij na een noodoproep van de planner van de bond, waardoor onze game wel door kon gaan.

Aankomende vrijdag om 20:45 spelen wij in sporthal de Driesprong tegen Almonte. De huidige nummer 2 van de competitie.


zondag 21 januari 2018 Renes/Binnenland uit Final Four na verlies tegen Lekdetec

Vrijdagavond stond voor Renes/Binnenland in Katwijk de halve finale van de Final Four op het programma tegen Lekdetec uit Bemmel met voormalig Binnenland coach Gert-Jan van der Linden. In de eerste competitiehelft waren beide teams flink aan elkaar gewaagd, maar Lekdetec versterkte zich in de afgelopen weken met international Marlou de Kleijn van FSG Royal Eagles en de Turkse Merve Istek-Agir. Bij  Renes/Binnenland ontbraken de geblesseerden Inez van Hulsen, Jantine Kraak en Simone Hoppe en de zieke Roos Koopmans.  

📸: Foto's van Peter den Heeten

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 3 februari tegen Grasshoppers, aanvang 19.00 uur.


vrijdag 19 januari 2018 Nominaties VU20-1 en Sjoerd van Vilsteren voor sportgala 2018

VU20-1 onder leiding van Michel Appers en Linda Appers is genomineerd voor de sportploeg van het jaar. Naast VU20 dingen Dames 1 van TV Barendrecht en meisjes junioren A van CAV Energie naar deze titel sportploeg van het jaar!

Daarnaast is Sjoerd van Vilsteren genomineerd voor sportman van het jaar.

Vrijdagavond 16 februari zal het evenement plaatsvinden in theater Theater het Kruispunt te Barendrecht.


vrijdag 19 januari 2018 Renes/Binnenland opent F4 tegen Lekdetec.nl

De bovenste vier ploegen spelen dit weekend de Final Four in sporthal Cleyn Duin in Katwijk, waarbij het volgende programma geldt:

19-01-2018 19.00 uur: Lekdetec.nl – Renes/Binnenland
19-01-2018 21.15 uur: Dozy BV Den Helder - Solar systemen-Grasshoppers
20-01-2018 20.30 uur: Finale

De livestream voor de F4 bekijk je hier!

 


maandag 15 januari 2018 Teampagina Jongens u16-2

Afgelopen zaterdag ging het team JU16-2 olv van Amrith Raghoenath op de foto voor de teampagina.

Het team heeft het niet makkelijk in de huidige competitie maar zijn onverwoestbaar.

Succes de 2e helft van de competitie mannen!
  


zondag 14 januari 2018 Vetus/Binnenland rommelend naar winst

De meiden van Vetus/Binnenland mochten eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen. Door verschillende redenen werd de laatste wedstrijd gespeeld op 1 december van het vorige jaar. Bij de meiden van coaches Appers ontbrak vandaag Simone Hoppe, zij raakte geblesseerd op de training. Wel kon de terugkeer, binnen de lijnen, van Anique van Schijndel gevierd worden.

 

Voor meer foto's klik hier of op de foto!

 

 


zondag 14 januari 2018 Vertom/Binnenland MSE1 haalt het net niet

De tweede seizoenshelft begint direct met een stevig potje voor Vertom/Binnenland. De eerste helft hebben we niet kunnen overtuigen tegen de tegenstander van vandaag: Baros. 


zondag 14 januari 2018 Renes/Binnenland wint en plaatst zich voor Final Four

Zaterdagavond stond voor Renes/Binnenland de laatste thuiswedstrijd van de eerste competitiehelft op het programma tegen het Apeldoornse FSG Royal Eagles met voormalig Binnenland coach Joost van Rangelrooy. Inzet van de wedstrijd was plaatsing voor de Final Four waarvoor maar liefst 6 van de 8 teams nog in aanmerking kwamen. Bij  Renes/Binnenland ontbraken de geblesseerden Inez van Hulsen, Jantine Kraak en Simone Hoppe.

 

📸: De  foto's van Arie Kraak

📅: Volgende week: de FINAL FOUR in Katwijk. Op vrijdag 19-01 om 19:00 tegen Bemmel.


vrijdag 12 januari 2018 Verloren en gezocht

Wie ow wie heeft de zwarte Anthony Morato jas van Twan, gezien, gevonden of mogelijk per abuis aangetrokken of meegenomen?

Weet jij iets? Neem dan even contact op! (keuze website)