Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 1 november 2012
De Harlem Globetrotters komen naar Nederland op 4 en 5 april 2013 (Diversen .)


Technische hoogstandjes en ongekende showelementen
Al sinds de oprichting in 1926 spreekt Amerika’s bekendste basketbalteam overal ter wereld tot ieders verbeelding. De knotsgekke balkunstenaars weten van iedere voorstelling een ongeëvenaarde komische show te maken, waarbij zowel tegenspelers en scheidsrechters, alsook de toeschouwers zelf deel uitmaken van het spektakel. De Harlem Globetrotters beheersen de kunst om de technische basketbalsport te combineren met ongekende showelementen. Top entertainment van het hoogste niveau, waarmee ze keer op keer jong en oud weten te boeien!

Maaspoort Den Bosch en Sporthallen Zuid Amsterdam
In Den Bosch vindt de show plaats in de Maaspoort, een multifunctionele sport- en evenementenlocatie en thuishaven van de huidige landskampioen basketbal, de EiffelTowers. In Amsterdam treden de Harlem Globetrotters aan in de toonaangevende topsportlocatie de Sporthallen Zuid. In beide gevallen locaties met een waanzinnige topsportcultuur, die een perfecte entourage bieden voor het Amerikaanse sportspektakel.

Voorverkoop
De kaartverkoop start zaterdag 3 november. De toegangsprijs bedraagt € 25,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 – € 0,45 p/m) of bij de VVV-ticketpoints. Het aanvangstijdstip van de shows in de Maaspoort Den Bosch en Sporthallen Zuid Amsterdam is 20.00 uur.


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus buitenlands team, 02-09-2017, 19:00u

Afval Loont Saldo
90
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

16 augustus, jarig.
Christopher Wervenbos.
Leeftijd 12 jaar.
.
Christopher Wervenbos

thomas kwame owusu.
Leeftijd 16 jaar.
.
thomas kwame owusu


Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.