Renes.

Renes.Peak Sport

Mainport Travel Management

Luxaflex

Rabobank Ridderkerk-Midden IJsselmonde
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 30 april 2017
Einde zeer succesvol seizoen Vetus.nl / Binnenland (Dames 20-1 Team)


Met een twee punten achterstand mochten we op vrijdagavond afreizen richting Katwijk. De vorige game hebben we laten zien dat we op konden spelen tegen de favoriet en lange tijd van die wedstrijd stonden we dan ook voor.  Afgelopen vrijdag moesten we winnen met 3 om door te mogen naar de finale.

 

Grasshoppers opent de tweede finale met een rake driepunter, maar daardoor brengen ze ons niet van de wijs. Als captain Imke dan één minuut later door haar knie gaat en de scheidsrechter gewoon door laat spelen (ja wij hadden gewoon balbezit!), is de toon gezet. Een grote aderlating voor het jonge team van coaches Appers en Van den Bosch en hopelijk valt de blessure mee. De meiden in het veld gaan echter gewoon door: Jade, Tessa, Lotte en Chermensa scoren achter elkaar terwijl de productie aan Katkwijkse zijde stopt. Een time out volgt door coach Van de Bilt, 11-5. Die time-out werkt deels en we strompelen naar een 13-10 voorsprong aan het einde van het eerste kwart.

 

Kwart twee openen we met een driepunter van Eva. Daarna laten we echter de Katwijkse schutter tot tweemaal open waardoor Grasshoppers weer makkelijk terug kan komen. Een 6-0 run later staan we 26-22 voor. Daarna trapt Grasshoppers het gaspedaal in en lukt er aan Binnenland kant niks meer. Grasshoppers plaatst een 2-13 run voor rust en we gaan rusten met 28-35.

 

Eerder dit seizoen hebben we, o.a. in de bekerfinale, laten zien van grote achterstand terug te kunnen komen. Goed uit de kleedkamer komen is dan belangrijk. Echter gaat Grasshoppers door waarmee ze bezig waren, een run plaatsen. Na een 8-0 run, meteen een time out.  Het verschil is dan 15 en loopt op naar 17. Scorend komen we maar moeilijk door en Grasshoppers is deze avond gewoon erg goed. Eindde kwart drie: 41-62.

 

Het laatste kwart is voor de statistieken van Grasshoppers (14-26 en eindstand: 55-88) en voor de wissels van Binnenland. Zoals bekend is er veel getrokken aan de Barendrechtse talenten en helaas voor Binnenland zijn er een aantal die voor het Amsterdamse of Apeldoornse avontuur kiezen. Uiteraard kregen die meiden een publiekswissel, gevolgd door knuffels en tranen.

Heel veel tranen! De afgelopen dagen en weken hebben we veel complimenten gekregen voor ons seizoen, onze opleiding, onze inzet en onze prestaties. De speelsters en staf kunnen trots zijn op dit seizoen en dat smaakt naar meer….Volgend jaar komen we weer terug!


Next Games
MIX-toernooi ( vanaf +16 jr)
Zaterdag 24 juni 18:00u

Afval Loont Saldo
947,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

27 juni, jarig.
Bianca Schuurbiers.
Leeftijd 34 jaar.
recr.
Bianca Schuurbiers

Lise Groeneveld.
Leeftijd 10 jaar.
V10-1.
Lise Groeneveld


Agenda.
AGENDA
   
24-06
18:00
Mixtoernooi
(voor +16 jr)
27-06

Bestuur

24-06
21:00u
Eindfeest
Americanstyle
+ bbq

(Einde trainingen)
26-06
vanaf 19:00u
Kantineschoonmaak
vrijwilligers graag !
Melden >>>>>
22-08 Technische comm.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.