Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 7 september 2015
Aarnoudse verlengt sponsoring Heren 1 CBV Binnenland (Businessclub .)


Aarnoudse Transportmiddelen heeft de sponsorovereenkomst met het eerste heren basketballteam van CBV Binnenland met weer een jaar verlengd. De Barendrechtse onderneming, gespecialiseerd in logistiek materiaal voor de professional, zal komend jaar wederom als hoofdsponsor optreden. Niet alleen was Aarnoudse Transportmiddelen de afgelopen 6 jaar de hoofdsponsor van Binnenland Heren 1, maar sponsorde in de zeventiger jaren zelfs de hele vereniging.

Aarnoudse is al meer dan 50 jaar specialist in interne transport- en opslagmiddelen, zoals steekwagens, rolcontainers, palletwagens, magazijnwagens, trappenklimmers, verhuismateriaal, werkplaatsinrichting, drempel- en oprijplaten en veel meer. Met maatwerk en advies wordt vaak gericht gekozen voor het beste materiaal voor de toepassing. Niet voor niets is Aarnoudse leverancier van Heineken, Bavaria, Grolsch, Hanos, Sligro, DHL, PostNL, UPS, Erkende Verhuizers, MediaMarkt, vele meubelzaken, chemiebedrijven en vele andere bedrijven en instanties. En niet te vergeten de bagagewagens van Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, die u gebruikt als u op vakantie gaat.

Bart en Stefan Aarnoudse vertellen: “Met het sponsoren van CBV Binnenland heren 1 ondersteunen wij deze mooie sport in Barendrecht. Aangezien wij zelf actief gespeeld hebben in onze jeugd is er een sterke binding met het basketball van Binnenland. Onze wens bij het sponsoren is dat meer jeugd en gezinnen komen kijken naar deze wedstrijden op hoog niveau, niet alleen bij de heren, maar ook bij de dames. Het spel is aantrekkelijk, snel en vaak spannend. De familiesfeer voelt vertrouwd en gezellig op de tribunes, maar zeker ook in de eigen gerenoveerde kantine de Tipp-In in de Driesprong. In het dorp worden posters verspreid voor de thuiswedstrijden met vermelding van datum en tijd. Hou ze in de gaten en kom kijken!”

Het eerste Herenteam van CBV Binnenland speelt in de promotiedivisie, de hoogste amateurklasse in Nederland. De afgelopen 6 jaar stond Aarnoudse-Binnenland 5 keer in de finale en wist 1 keer landskampioen te worden. Ook dit jaar gaat het team zeker op voor het kampioenschap.

Kijk voor meer informatie op: http://www.aarnoudse.nl


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus buitenlands team, 02-09-2017, 19:00u

Afval Loont Saldo
90
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

16 augustus, jarig.
Christopher Wervenbos.
Leeftijd 12 jaar.
.
Christopher Wervenbos

thomas kwame owusu.
Leeftijd 16 jaar.
.
thomas kwame owusu


Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.