Renes.

Renes.WEMA

Nirint Shipping

Mainport Travel Management

Naturalesa
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 19 december 2014
Streetball Masters verovert Barendrecht (Diversen .)


Sporthal De Driesprong in Barendrecht staat 27 december in het teken van Streetball Masters Winter Tour, de populaire 3x3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond. De organisatie is in handen van CBV Binnenland in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond. Deze dag zal mede mogelijk gemaakt worden door Gemeente Barendrecht en Dick de Jong Hoveniers. Op deze zaterdag in de kerstvakantie vindt in de sporthal één van de vijf  voorronden plaats. 3x3 basketball is een snelle, toegankelijke vorm van het traditionele 5 tegen 5 basketball die ook internationaal in opkomst is.

Streetball Masters is een tour langs 5 steden in Nederland, waarbij behalve een 3x3 toernooi in verschillende leeftijdscategorieën ook deelgenomen kan worden aan side events zoals een Shooting Challenge. Finalisten van de voorronden plaatsen zich automatisch voor de landelijke finale op zondag 29 maart in Zwolle, waar wordt gestreden om de titel ‘Nederlands Winter Kampioen 3x3 basketball. Tevens zijn er mooie prijzen te winnen!

Op internationaal niveau groeit streetball minstens even hard. FIBA, de internationale basketball federatie,  heeft dan ook de ambitie uitgesproken om van 3x3 basketball een officiële Olympische sport te maken.

Via www.streetballmasters.nl kan je jouw team opgeven om mee te doen! Mochten er nog vragen zijn kan er altijd contact opgenomen worden met de organisatie via reinier.vanvilsteren@gmail.com.

Inschrijven Streetball Masters Winter Tour
Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers, kunnen zich inschrijven voor verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijd van de oudste speler is bepalend voor de categorie waarin je het team in dient te schrijven. Tijdens de Streetball Masters Winter Tour kunnen spelers zich voor de volgende categorieën inschrijven:
18+ Mannen (maximaal 12 teams)   18+ Vrouwen (maximaal 12 teams)
U18 Jongens (maximaal 12 teams) U18 Meisjes (maximaal 12 teams)
U15 Jongens (maximaal 6 teams)  U15 Meisjes (maximaal 6 teams)

Inschrijven in 4 stappen
Stap 1: Ga naar www.3x3planet.com en maak een profiel aan

Stap 2: Ga naar events en zoek het event, zoals bjijvoorbeeld Streetball Masters Barendrecht

Stap 3: Registreer je team in de juiste categorie en selecteer je teamgenoten (zij hebben ook een 3x3 planet profiel nodig)

Stap 4: Maak het inschrijfbedrag van €35,- over op het volgende IBAN rekeningnummer: NL91ABNA0557164885 ter attentie van Nederlandse Basketball Bond.

LET OP: Vermeldt "Streetball Masters + teamnaam" bij de betaling.

Naast deelname aan het toernooi krijgen teams bovendien per teamlid een T-shirt of basketball. Dit wordt bij aanmelding op de dag van het event uitgedeeld.
 


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

24 april, jarig.
Daniel Alblas.
Leeftijd 33 jaar.
H2.
Daniel Alblas


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
16-04 Bestuur
 

Technisch Com.

29-03 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.