Renes.

Renes.Netzaken.nl

Magna Cura

IVA Groep

Van der Valk Hotel Ridderkerk
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 27 augustus 2014
Het CBV Binnenland starttoernooi seizoen 2014-2015 (Diversen .)


CBV Binnenland organiseert dit jaar weer een startoernooi. He starttoernooi zal plaats vinden op 30 augustus 2014. Deze editie is eerder in het seizoen dan voorgaande edities. Wij willen  dit toernooi gebruiken ter voorbereiding van het basketbalseizoen 2014-2015. Veel teams zullen nog niet lang trainen en zijn nog bezig met de selecties. Daarom staan wij als organisatie toe dat er meer dan 12 spelers spelen tijdens het toernooi. Op deze manier kunnen coaches het toernooi gebruiken voor de selectie.

De organisatie van het starttoernooi is opzoek naar enthousiaste, sportieve teams die willen deelnemen aan het starttoernooi. Bij deze zouden wij als organisatie u graag willen uitnodigen om deel te nemen aan ons starttoernooi.Wij zoeken nog teams voor de verschillende poules: Jongens u18 tweede divisie, heren u20 tweede divisie, jongens u14 tweede divisie, meisjes u16 tweede divisie en meisjes u20 Eredivisie.

Het starttoernooi bestaat uit 2 delen, namelijk een ochtend/middag deel en een middag/avond deel. Elke poule bestaat uit vier teams. Elk team speelt drie wedstrijden, een wedstrijd duurt 2x 17.30 min doorlopende tijd. Alle wedstrijden zullen worden begeleid door gediplomeerde scheidsrechters.

Elk team dat zich inschrijft voor het starttoernooi dient €40,- te betalen. Dit bedrag zal een deel van de zaalhuur, scheidsrechters kosten en de prijzen dekken. Naast deze kosten vragen wij elk team om 1 à 2 keer te tafelen.

Na afloop van alle speelrondes binnen een poule zal er een prijsuitreiking plaatsvinden in de Tipp Inn (het clubhuis van CBV Binnenland). Er zal voor elk team minimaal één prijs zijn.

Wij hopen u d.m.v. dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd over het starttoernooi. Mochten er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met de organisatie van het starttoernooi (westerhofmc@gmail.com).

 

Lees hier het wedstrijdschema.


Next Games
MIX-toernooi ( vanaf +16 jr)
Zaterdag 24 juni 18:00u

Afval Loont Saldo
947,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

27 juni, jarig.
Bianca Schuurbiers.
Leeftijd 34 jaar.
recr.
Bianca Schuurbiers

Lise Groeneveld.
Leeftijd 10 jaar.
V10-1.
Lise Groeneveld


Agenda.
AGENDA
   
24-06
18:00
Mixtoernooi
(voor +16 jr)
27-06

Bestuur

24-06
21:00u
Eindfeest
Americanstyle
+ bbq

(Einde trainingen)
26-06
vanaf 19:00u
Kantineschoonmaak
vrijwilligers graag !
Melden >>>>>
22-08 Technische comm.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.