Renes.

Renes.Ketel-vervangen.nl

4Consult B.V.

Nacsport

Netzaken.nl
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 27 augustus 2014
Het CBV Binnenland starttoernooi seizoen 2014-2015 (Diversen .)


CBV Binnenland organiseert dit jaar weer een startoernooi. He starttoernooi zal plaats vinden op 30 augustus 2014. Deze editie is eerder in het seizoen dan voorgaande edities. Wij willen  dit toernooi gebruiken ter voorbereiding van het basketbalseizoen 2014-2015. Veel teams zullen nog niet lang trainen en zijn nog bezig met de selecties. Daarom staan wij als organisatie toe dat er meer dan 12 spelers spelen tijdens het toernooi. Op deze manier kunnen coaches het toernooi gebruiken voor de selectie.

De organisatie van het starttoernooi is opzoek naar enthousiaste, sportieve teams die willen deelnemen aan het starttoernooi. Bij deze zouden wij als organisatie u graag willen uitnodigen om deel te nemen aan ons starttoernooi.Wij zoeken nog teams voor de verschillende poules: Jongens u18 tweede divisie, heren u20 tweede divisie, jongens u14 tweede divisie, meisjes u16 tweede divisie en meisjes u20 Eredivisie.

Het starttoernooi bestaat uit 2 delen, namelijk een ochtend/middag deel en een middag/avond deel. Elke poule bestaat uit vier teams. Elk team speelt drie wedstrijden, een wedstrijd duurt 2x 17.30 min doorlopende tijd. Alle wedstrijden zullen worden begeleid door gediplomeerde scheidsrechters.

Elk team dat zich inschrijft voor het starttoernooi dient €40,- te betalen. Dit bedrag zal een deel van de zaalhuur, scheidsrechters kosten en de prijzen dekken. Naast deze kosten vragen wij elk team om 1 à 2 keer te tafelen.

Na afloop van alle speelrondes binnen een poule zal er een prijsuitreiking plaatsvinden in de Tipp Inn (het clubhuis van CBV Binnenland). Er zal voor elk team minimaal één prijs zijn.

Wij hopen u d.m.v. dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd over het starttoernooi. Mochten er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met de organisatie van het starttoernooi (westerhofmc@gmail.com).

 

Lees hier het wedstrijdschema.


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

24 april, jarig.
Daniel Alblas.
Leeftijd 33 jaar.
H2.
Daniel Alblas


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
16-04 Bestuur
 

Technisch Com.

29-03 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.