Renes.

Renes.Aulman & Hoogwerf Financieel Advies

Aarnoudse transportmiddelen

Lintex b.v. Transport

Netzaken.nl
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 7 januari 2014
Theatervoorstelling voor basketballclubs in Barendrecht en omgeving (Diversen .)


 

Wat zeg je als coalch vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een interactieve show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen, waarin veel voorkomende situaties op een inspirerende wijze tegen het licht worden gehouden. Bestel nu - met hoge korting - kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ op dinsdagavond 4 februari 2014 in Theater het Kruispunt in Barendrecht!

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Sportbonden en NOC*NSF bieden – in samenwerking met de gemeente Barendrecht – de sportverenigingen in Barendrecht en omgeving deze voorstelling aan, waardoor een kaartje slechts € 5,- kost (normale prijs € 20,-). Klik hier <http://www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen om een kaartje te bestellen! De uitnodiging vindt u in de bijlage.

Vanuit het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ is deze theatervoorstelling ontwikkeld, waarin bezoekers op een positieve manier een spiegel wordt voorgehouden zodat ze bewust worden van hun eigen rol binnen de vereniging en zin krijgen om te werken aan een positieve cultuur binnen de vereniging. Hiermee wordt een start gemaakt om onderwerpen als ongewenst gedrag en sportiviteit en respect binnen de vereniging bespreekbaar te maken. Bekijk ook de promo van de voorstelling op de website van 'Naar een veiliger sportklimaat' <http://www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen.

Wanneer je na het zien van de voorstelling enthousiast bent om binnen je vereniging aan de slag te gaan met een sportieve, positieve cultuur is er de mogelijkheid om samen met een medewerker van de NBB een actieplan te maken. Hiervoor zal een intake worden gepland, waarin wordt besproken waar de behoeften liggen. Geïnteresseerd? Maak je interesse kenbaar bij ondergetekende. Bekijk ook het uitgebreide aanbod in het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ gericht op bestuurders <http://www.basketball.nl/algemeen/vereniging/bestuurdersvsk, trainers & coaches <http://www.basketball.nl/algemeen/vereniging/trainerscoachesvsken scheidsrechters <http://www.basketball.nl/algemeen/vereniging/scheidsrechtersvskop de website van de NBB.

Veel plezier bij de theatervoorstelling!
P.S. De voorstelling stopt na dit seizoen, dus grijp deze laatste kans in Barendrecht!


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

25 april, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
Vergaderingen-overleggen
16-04 Bestuur
 

Technisch Com.

29-03 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.